duminică, 13 februarie 2011

Beneficiile ASIGURARILOR

Economie de bani
Datorita analizei, selectiei riguroase a riscurilor si a puterii de negociere cu firmele de asigurare in interesul clientilor, acestia beneficiaza aproape intotdeauna de prime de asigurare reduse. In acelasi timp, societatile de asigurare cunosc faptul ca un broker solicita oferte de la mai multi asiguratori pentru clientii sai, ca atare ofertele obtinute vor fi in concordanta cu o piata altfel greu accesibila unui client neavizat. 
Economie de timp
Prin colaborarea cu SRBA puteti beneficia de experienta echipei de peste 12 ani in  domeniu si de toate ofertele existente pe piata. Nu veti mai aloca timp pentru identificarea si analiza riscurilor,  pentru analiza conditiilor de asigurare si a ofertelor de pret. Va vor fi  prezentate sintetic  rezultatele cautarilor si negocierilor noastre, astfel incit decizia de cumparare sa fie usor de luat. Noi ne ocupam si de gestionarea  contractele de asigurare si de solutionarea in amiabil a  dosarelor de dauna. 
Protejarea resurselor interne
Deseori, de programul de asigurare se ocupa o persoana din midle-managementul  societatii (departamentul logistica sau financiar) care primeste astfel o sarcina suplimentara. Acest lucru poate duce la o reducere a timpului pentru activitatea de baza si are ca urmare o tratare superficiala a problemei, justificata deseori si de lipsa cunostintelor de specialitate. Prin externalizarea acestei activitati, personalul dumneavastra  isi poate optimiza  timpul de lucru. 
Rezolvarea dosarelor de daune
In momentul producerii unei daune, toate operatiunile legate de compunerea si finalizarea dosarului se fac sub indrumarea si monitorizarea  noastra, pana in momentul obtinerii indemnizatiei de despagubire cuvenite contractual. In cazul in care apar neintelegeri in instrumentare, beneficiati de intreaga noastra expertiza si suport pentru solutionarea amiabila precum si asistenta de specialitate in solutionarea pe cale legala  a diferendului. 
Realizarea unor programe de asigurari complexe
Avand in vedere tendinta societatilor de asigurare de specializare pe linii de produse, este  putin probabil sa gasiti un singur asigurator pentru toate acoperirile necesare, la un nivel optim de cost. Cu ajutorul nostru, se pot construi programe de asigurare complexe si complete care imbina produsele, corelate astfel pentru a putea optimiza acoperirile si costul acestora. Produsele pentru clientii corporate deseori se personalizeaza in raport cu specificul activitatii acestuia. De un deosebit interes este si accesul nostru catre piata internationala de asigurari de unde putem oferi clientilor nostri produse de asigurare mai putin uzuale sau acoperiri care exced posibilitatii de subscriere pe piata interna. 
Riscurile sunt identificate si evaluate corect
Identificarea si evaluarea riscurilor se face pe baza unei atente analize a activitatilor si proceselor interne folosind date statistice si programe expert de evaluare. In acest sens prin instrumente specifice va putem pune la dispozitie experienta noastra pentru evaluarea, modelarea si simularea riscului. Aceasta activitate este asigurata de catre  doi specialisti in Management de Risk.In cazul in care aveti un departament de management al riscului, rolul nostru poate fi consultativ si aduce  plusvaloare activitatii echipei dumneavoastra.
Analiza eventualelor polite deja incheiate
De cele mai multe ori, in momentul in care intram in contact cu un potential client se face o evaluare si se propune o eventuala corectie a programului de asigurare existent, pentru a putea obtine astfel un plan de  protectie optim la un cost minim. Intr-un numar relativ mare de cazuri, clientii nu citesc conditiile de asigurare datorita lipsei de timp sau datorita lipsei cunostintelor necesare. Uneori, formularea conditiilor de asigurare este ambigua, lasand loc la interpretari care pot duce la pierderi neacoperite in cazul  producerii unui eveniment asigurat. Aceste aspecte ale contractului de asigurare trebuie de urgenta clarificate prin enuntarea in scris a sensului dat acestora de catre asigurator.
Garantii suplimentare 
Dincolo de promisiunea de plata a despagubirii oferita de societatea de asigurare in schimbul primei, societatea noastra raspunde pentru daunele aduse clientului provenite din erori sau omisiuni pentru o limita a raspunderii de 1.000.000 EUR/eveniment pentru clientii romani si de 10.000.000 EUR/eveniment pentru clientii internationali. 
Beneficiati de consultanta unui specialist
Avand in vedere multitudinea de informatii si proceduri necesare incheierii si gestionarii corecte a unui program de asigurare, corelate cu modificarile legislative permanente, se impune existenta unui specialist cu care sa va consultati inainte de a lua decizia de cumparare. Eficienta unei polite de asigurare sta in primul rand in  conditiile de asigurare atasate Contractului de Asigurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu