duminică, 13 februarie 2011

CANDIDATUL IDEAL

- dorinta de a castiga bani multi intr-o perioada scurta - perseverenta - persoana sociabila - constituie avantaj experienta in asigurari sau vanzari .
Prin legea 260/2008 toate locuintele vor fi obligate sa fie asigurate. Este o reforma in domeniul asigurarilor, o schimbare pentru romani si in acelasi timp este o sansa unica pentru agenti. Intr-o perioada scurta de cateva luni de zile, agentii vor incheia asigurari la peste 8 milioane de locuinte! Adica intr-o perioada scurta de cateva luni de zile se vor castiga sume importante de bani. Inregistreaza-te GRATUIT in echipa noastra pentru ca si tu cunosti zeci de persoane (vecini, prieteni, colegi, rude, etc.) carora le poti incheia asigurarea obligatorie. + reducere la asigurarea locuintei tale + un sistem de cariera motivant + venituri nelimitate din comisioane + birou virtual si o platforma de recrutare online a agentilor + program flexibil + suport + alte bonusuri.


Nu  necesita o  anumita  calificare doar  cunostinte  p.c ,Internet  Explorer ,posesor  P.C. ,si imprimanta.
Caut colaboratori la agentii de turism ,vanzare asigurari (medicale) calatorii turistice externe,parteneriat  pe  baza de venituri  exprimate  in  procente ( %) pentru  asigurarea  de clienti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu