duminică, 13 februarie 2011

Despre noi..."SRBA"

SRBA Broker de Asigurare Reasigurare SRL - persoana juridica romana care activeaza pe piata de brokeraj in asigurari din anul 1998. Compania se bucura in prezent de o foarte buna reputatie si recunoastere profesionala si o excelenta relatie cu clientii si colaboratorii.
SRBA este autorizata sa functioneze de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in baza Deciziei de Autorizare Nr. 12/2001, inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub Nr. RBK-009/2004.
SRBA are ca obiect unic de activitate consultanta specializata in desfasurarea activitatilor de management al riscului si incheiere de asigurari  cautind solutii pentru reducerea cheltuielilor determinate de expunerea la risc a clientilor .
SRBA este membru al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania – UNSICAR  cu  implicare activa in promovarea pe piata a profesiei de broker de asigurare si a cresterii rolului acestuia in piata serviciilor financiare.
Incepand din anul 2007 SRBA a devenit reprezentant oficial si exclusiv pentru Romania al Wells Fargo Global Broker Network WFGBN, cea mai mare retea de brokeri de asigurare independenti din lume coordonata la nivel mondial de catre Wells Fargo Insurance Services
Misiunea noastra este aceea de a oferi in permanenta solutii optime de protectie prin asigurare clientilor nostri,  care sa ofere siguranta si securitate financiara  pe termen scurt  prin solutii de protectie si pe termen mediu si lung prin instrumente de economisire si protectie. Grija noastra sa indreapta in egala masura atat asupra persoanelor fizice cat si asupra companiilor, indiferent de dimensiunea acestora. Nu in ultimul rand, o atentie deosebita este oferita modului in care companiile de asigurari acorda despagubirile cuvenite de drept clientilor nostri.  
Strategia companiei:
  • dezvoltarea teritoriala permanenta a organizatiei prin deschiderea unei agentii in fiecare judet, pana la sfarsitul anului 2011;
  • cresterea permanenta a calitatii serviciilor oferite clientilor nostri;
  • sloganul “SRBA – expertul tau in asigurari sa devina o forma de constiinta personala a fiecarui angajat si colaborator al nostru;
  • mentinerea in top 10 companii de profil axate pe retail;
Principiul de valoare adoptat de organizatia noastra este cel al Apropierii de client.  
Abordarea de marketing a organizatiei noastre este una de tip relational, obiectivul nostru fiind acela de a crea, mentine si intari in permanenta relatia dintre noi si clientii nostrii. 
Performante financiare
Evolutia volumului de prime de asigurare intermediate in perioada 2005-2009:

AnPrime brute intermediate 
20054.307.000,00
20065.102.000,00
20078.391.000,00
200813.198.000,00
200917.224.000,00

 In primul semestru al anului 2010, SRBA a inregistrat o crestere a PBI cu 81%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu